Je bekijkt nu Prijs bekend van jaarlicentie

Prijs bekend van jaarlicentie

We hebben ondertussen bepaald hoeveel de jaarlijkse licentie zal bedragen.  Voor de basistoepassing, dit is de toepassing zoals je ze vandaag gebruikt, uitgebreid met de belcotax aangifte voor de jaarlijkse fiches (deze wordt eerstdaags gelanceerd), zal vanaf 1 juli 2016 een jaarlijkse licentiefee verschuldigd zijn van € 474.  Wij hopen dat jullie ondertussen voldoende overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van SportsPay, maar uiteraard beslis je volledig zelf of je wil intekenen op de betaalde versie (vanaf 1 juli 2016 zal er geen gratis versie meer beschikbaar zijn).

Ondanks dat we ervan overtuigd zijn dat dit een zeer schappelijke prijs is, zijn we ons bewust van de beperkte financiële middelen van een sportclub.  Daarom voorzien we ook in een belangrijke commerciële korting indien je een nieuwe club kan aanbrengen.

Per club die je kan overtuigen om ook een SportsPay licentie aan te schaffen, krijg je immers een korting van 20%. Concreet betekent dit dat de toepassing gratis is als je 5 clubs kan aanbrengen.

We zijn ervan overtuigd dat we met de toepassing die we vandaag hebben, de volledige basisbehoefte inzake premiebetalingen afdekken.  We zitten echter niet stil en willen onze toepassing in de volgende maanden nog verder uitbreiden met additionele toepassingen.  Dewelke dat zijn zal bepaald worden in functie van de behoeften die je als sportclub nog hebt.  Dit zal uiteindelijk resulteren in een premium versie, uiteraard heb je als klant de keuze om gebruik te maken van de basisversie dan wel de premium versie.  Hierover later meer info.

Sportieve groeten,
Het SportsPay team

Een reactie achterlaten

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.