Welkom bij het SportsPay team, Walter Baseggio!

Walter Baseggio

Ex-speler bij onder andere Anderlecht en Rode Duivels. Nu actief als Schepen van Sport in Tubeke. Walter Baseggio heeft al heel wat op zijn palmares staan. 

We hebben Walter gevraagd voor een statement waarom hij het initiatief van SportsPay steunt:

“Al deze sportverenigingen zijn meestal in handen van vrijwilligers. Ik zie echter dat er grote behoefte is aan juridische, fiscale en financiële bijstand”  

Er is een grote behoefte aan juridische, fiscale en financiële bijstand. 

De bestuurders van sportverenigingen worden steeds vaker geconfronteerd met belastingcontroles met alle gevolgen van dien. Door het gebrek aan kennis en ondersteuning kunnen de kosten hoog oplopen, geven vrijwilligers hun missie op en gaat de club uiteindelijk failliet.” 

“Daarom wil ik u graag voorstellen aan SportsPay.  Een gebruiksvriendelijke tool die zelfsturend is en de taal van de sportclubs spreekt. U heeft meer mogelijkheden om uw personeel te beheren tegen een veel lagere financiële kost dan een traditioneel sociaal secretariaat.

In Vlaanderen zijn al meer dan 250 clubs actief in SportsPay, in Wallonië zijn dat er een tiental, maar daar willen we het niet bij laten. 

Als ambassadeur van SportsPay steun ik het initiatief en wil ik ervoor zorgen dat iedereen actief bijdraagt aan de semi-professionalisering van hun club en de continuïteit blijft garanderen.”

Een reactie achterlaten

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.